Timfors.se är en av landets ledande sidor för försäljning av maskiner, verktyg och nyttofordon. Försäljningen sker genom praktiska nätauktioner, vilket garanterar att du får din utrustning till rätt pris. Många kunder har redan fyndat kvalitetsmaskiner och verktyg genom oss, och alla vittnar om en trygg affär. Vår ambition är att fler ska få möjlighet till den här typen av goda affärer.

 

Säljarna kommer från en rad olika verksamhetsområden, vilket ger en bra variation på utrop. Uppdragsgivarna kan vara till exempel kommuner, finansbolag, återförsäljare eller större företag inom entreprenadverksamhet. Detta garanterar stor variation på utrop, vilket ger oss en oerhört stor bredd. Variationerna är stora från vecka till vecka, och det trillar hela tiden in nya objekt. Därför är det ett klokt råd att titta in ofta för att se vad som står till försäljning den veckan.

Auktioner på fordon

Auktioner på entreprenadmaskiner ger god ekonomi
Tidigare har dessa maskiner, fordon och verktyg gått i partier till stora uppköpare. Det har givetvis varit ett praktiskt sätt för uppdragsgivarna att sköta försäljningen på, men de har samtidigt inte fått rätt betalt. Därför vänder man sig nu i allt större utsträckning till oss för försäljning av sina maskiner och fordon. Genom nätauktion här på Timfors.se får du betydligt bättre betalt. Samtidigt handlar du till ett betydligt mycket lägre pris än tidigare, då den mellanhanden är borta. Alltså en part mindre som ska ha sin del av kakan, vilket gör att detta är en form av handel som både du och säljande part vinner på.

 

Samtliga uppdragsgivare som vi säljer åt, har vi på olika sätt kvalitetssäkrat och verifierat. Det är stora aktörer, allt från ledande byggföretag och industrier, till kommuner och finansbolag som säljer. Det ger dig chansen att handla proffsutrustning till riktigt konkurrenskraftiga priser. Passa på att fynda de allra finaste och kraftigaste verktygen, eller specialanpassade fordon från landets största maskinägare.

 

Vi på Timfors.se tummar varken på säkerhet eller kvalitet. Vår ambition är alltid att du som kund ska känna dig säker, både innan och efter ett köp. Samtliga maskiner, verktyg och fordon som erbjuds till försäljning genom oss, har genomgått besiktning och bedömts av neutral part, och åtföljs av en skickbeskrivning. Vi gör allt för att våra kunder ska känna sig trygga att handla genom oss.